The Intern 'Anne Hathaway'(Jules Ostin) Style


the intern ile ilgili görsel sonucu


THE INTERN/STAJYER



Bu filmi izlerken kim böyle bir ofis hayatının hayalini kurmaz ki... 2015 yılında izlediğimiz stajyer filmi beni hem kostümleriyle hem de oyunculuklarılarıyla alıp o ofise koymuştu. Gerçekten günlerce bu çalışma ortamının hayalini kurdum. O zaman Anne Hathaway'in kostümlerini incelemeden önce sizlere filmin geçtiği ofis ortamını da göstermek istiyorum. 
I think everyone dreams  that work space while watching this movie. The Intern movie made me feel in this office with costumes and acting of actors. This movie released in 2015. Really ı dreamed of office for days. So ı want to show you that work space before I review of Anna Hathaways' costumes. 

Photo via: Francis Duhamel
Kullanılan renkler, duvar gibi pencereler... bence herkesin hayalini kuracağı bir çalışma ortamını yaratmışlar filmde./Colors of used, huge windows ... In this movie, they created a work space that everyone dreams of it. 
Filmi asıl sevme nedenim çalışma ortamlarının muhteşemliği olsa da Anna Hathaway ve naif tarzı da benim için filmi unutulmaz hale getirdi. Filmden çıkınca mutlu ve motive hissediyordum kendimi... Filmin konusundan da kısaca bahsedip hemen ana karakterimiz olan Jules Ostin'in kostümlerine geçmek istiyorum. Filmde Jules Ostin başarılı bir iş kadını bir moda sitesini yönetiyor ve ofise bir stajyer alıyorlar ta taaa Robert De Niro stajyer olarak geliyor, arkadaşlık/aile ilişkileri filan derken film hem eğlenceli hem duygusal hem de zevk sahibi.
Filmin kostüm tasarımını ise Jacqueline Oknaian yapmış, ama size şunu hemen söyleyeyim Jacqueline Oknaian'ın daha önce ki kostüm tasarımı yaptığı filmlerin başında 'Sex and the City' geliyor ve bu da aslında giysilerin bu kadar iyi gözükmesinin ardında bize başarılı bir kostüm tasarımcısının olduğunu gösteriyor.
Actually the main reason of loving movie is gorgeous work space,but Anna Hathaway and her cool style are make unforgettable for me. I felt motivated and happy when movie was over... I want to sketch in story of this movie before I review Jules style. Jules Ostin is successful business woman, she managing a  fashion site actually she has company that about online shopping.  She decide to recruit intern and ta-da this intern is Robert De Niro. About of story is family and friendship  relations. The movie is  both entertaining, emotional and enjoyable.
Jacqueline Oknaian made movie costume designer by the way Jacqueline Oknaian made costume design of 'Sex and the City'movie so it shows that clothes/looks so good because of they made by successful customer designer.


the intern anne hathaway ile ilgili görsel sonucu
Loafer(Tod's)/ Çanta(Charles&Keith)
Skinny jean ve loafer uyumuna her seferinde bayılan biri olduğumdan bu kombine bayıldım. Kazağın yakasından gömlek çıkarmanın modası hiç geçmeyecek ki geçmesinde çünkü hemen kombini şık hale getirebiliyor.Ayrıca lacivert jean üzeri lacivert kazakta insanların tercih etmekten kaçındığı bir kombin olsa da doğru kullanıldığında görüldüğü üzere harika durabiliyor.  Hemen herkesin dolabında olan parçaları çok güzel bir şekilde tarz sahibi biri haline getirmiş ve lacivert-taba çanta uyumu da günlük olarak kullanımda bizlere ilham olabilir. Birde şunu eklemek istiyorum evet pahalı ürünler kullanılmış doğal olarak ama mesela bu ilk görünümde ki her şey bizlerinde aşina olduğu markalardan :) 
I love combination of skinny jean and loafer. I think never become old the combination of white shirt and knit, every time turn into more stylish. In addition, most people avoid combine navy-navy clothes but we can see in that look If you combine greatly, you look great. Actually almost every woman has like as that clothes, maybe you inspire this look and you combine your clothes like that. I want to add one, yes, expensive products are used naturally, but for example, everything in this first look is from brands that we know :)


İlgili resim
Benzer puantiyeli bluz Zara


Anna Hathaway'in prenses görüntüsünden midir nedir nasıl naif bir kombin bu? Gerçekten puantiyeyi böyle bol kumaş pantolonla kombinlemek tam anlamıyla cool durmuş. Bu gömleği bu sezon birçok markada bulabilirsiniz hatta şu an her yer indirimde eğer böyle bir gömlek istiyorsanız göz atmalısınız. Pantolona gelecek olursak çok zayıf insanlarda bol pantolonlar harika duruyor ama biraz kalçanız ve baseniniz varsa Anna Hathaway'de durduğu gibi durmayıp kötü bir görüntü yaratabiliyor yani ne yazık ki biraz riskli bir pantolon.
How does she look so good? Probably due to Anna Hathaway's beauty. It is a good idea of combine palazzo pants and spotty shirt. If you want to make a stylish like this shirt, you should look at stores and also nowadays, every store on sale. If your hips are big, palazzo pants can be risky for you. Unfortunately It needs to be as thin body as Anne Hathaway to be able to wear palazzo pants.  
the intern anne hathaway ile ilgili görsel sonucuİlgili resim


Film 2015de vizyona girmiş olsa da zamansız parçalar var, her zaman ulaşabileceğimiz asla modası geçmeyecek... mesela kot gömlekle yapılmış bu kadar iyi bir kombini neredeyse hiç görmüyorum. Genelde günümüzde popüler olan trend jean üstü jean ama benim gibi spor-şık tarzı sevenler için bu görünüm güzel bir ilham kaynağı. Aksesuarlara gelecek olursak en sevdiğim model olan Ray Ban Wayfarer modeli kullanılmış çünkü zamansız gözlük modeli deyince ilk akla gelen model kesinlikle.. ayrıca bir o kadar da şık duruyor. İstek listemin en başında bu gözlük var...Ekose ceket günümüz modasında fazla olsa da bu tonlarda bir ekose ceket bulmak oldukça zor. Network'ten benzeri bir ekose ceket buldum göz atabilirsiniz (ceketin linki.) Şu ana kadar ki 3 kombin de lacivert ağırlıklıydı ve Anna Hathaway'in cilt tonuna çok yakışmış.

Intern movie came out in 2015 but costume designer used timeless clothes for example jean shirt, I believe that  never become old...I never seen before that good such that look/combination with jean shirt.  Popular fashion trend is make a  combination with jean and jean in today but for elegant style lovers like me, it's a good inspiration. I want to talk about accessories. They use most famous model of Ray Ban Wayfarer, definitely most useful glasses model and also look like cool. It is first wish in my  wish list... Another popular fashion trend is check jackets, but finding difficultly like this navy check jacket. I found one similar jacket at Network online. Jacqueline Oknaian used blue tones up until now looks, and Anna Hathaway suits blue tones very well.


İlgili resim


Christian Louboutin Iriza D'Orsay Pump ile ilgili görsel sonucuKesinlikle filmin en ikonik görünümü buydu, Jules'in karakterini ve hayat tarzını da çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Aksesuar genel olarak kullanılmamış ya gözlük yada saat. Aksesuar olmayan kombinleri nedense daha çok seviyorum hem de kombinin doğruluğunu ortaya çıkarıyor. Gerçi bu ayakkabılarla aksesuara gerek olmaz ki...
It is absolutely the most iconic look in this movie, clothes reflect Jules' character and her lifestyle very nicely. In this scene accessories didn't use, Jules wear only watch as accessory. I more like combination what without accessories. By all rights she doesn't need any accessories with these shoes though...






Upcoming role: In The Intern, Anne plays Jules Ostin, the founder of a fashion based e-commerce company who hires a much older male intern

Nasılda özensiz bir anda o elbiseyi giyinip çıkmış gibi duruyor. Oversize elbiseler göre göre böyle bedene oturan elbiseler görmeye hasret kalmışım, nasıl naif durmuş yine...60ların elbiselerine de ne kadar benziyor bayıldım tek kelimeyle! Elbise hakkında daha fazla bir şey diyemeyeceğim ama herkesin dolabında nasıl siyah küçük elbise olması gerekiyorsa bence birde kırmızı elbise olmalı, insanın motivasyonunu arttırır çalışma ortamında. Kırmızı elbisenin altına bordo ayakkabı tercih edilmiş bence kırmızı bir ayakkabıda çok güzel durabilirmiş. Kırmızı da bordo da gayet şık duruyor gerçi  ama siz siz olun kırmızı elbiselerinizin altına siyah ayakkabı giyinmeyin, gerçekten çok klişe oldu siyah kırmızı kombini... 
She looks like careless but as well elegant. I said that before I am boring of oversize clothes, I missed skintight dresses because skintight dresses seems like more stylish than oversize dresses... I love that dress, It resemble 60s' dresses. I can't say anything more about that dress. I think every woman should have red dress just like little black dress. I think red color increases motivation of the person in the work environment.  


İlgili resim





Massimo Dutti Mumlu Pantolon
Deri pantolonlarla yada mumlu dediğimiz pantolonlarla eğer sizde Oversize kazakları kombinlemekten sıkıldıysanız böyle bir kombinden  ilham alabilirsiniz. Sanırım hiçbir zaman spor giyinmeyi sevemeyeceğim, bu kombini yapıp giymeyi şu dakika istedim öyle beğendim ki... 

If you bored of combination oversize knits or sweatshirts, you take inspiration this look. You can combine with leather/ wax pants  and shirt/knit. I guess I never wanted to wear sportswear, and I just wanted to do this combination because I love this look.




Benim Stajyer filminde en çok beğendiğim görünümler bunlar oldu. Gündelik hayata uygulanabilir kombinler seçtim. Umarım işe, okula giderken sizlerin faydalanabileceği/ilham alabileceğiniz kombinler olmuştur.

These looks are my favourite in this movie. I selected casual looks. I hope you influence these looks. 




Merve ALTIN
altin.mrv@gmail.com
Turkey.









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Style of 'A Single Man'/A Single Man Stil İncelemesi

Carol Filmi Stil incelemesi (Cate Blanchett)